Продавець Розсадник саджанців "Мар'янівка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
821 відгук
+380 (96) 852-69-01
+380 (98) 337-92-28
+380 (95) 875-08-28
м.Тернопіль, с.Мар'янівка, Україна
Кошик
Саджанці Яблунь, Груш, Слив та Черешень, Продаєм Кущі Смородини та Аґрусу. Розсадник с.Мар'янівка

Персик/Нектарин

ГалереяСписок

Персик - особливості плодоносіння

   Персик – плодове дерево, що відрізняється інтенсивним ростом та швидко набуває здатності до плодоношення.
   Вимоги саджанців персика до характеристик ґрунту невисокі, проте вони потребують великої кількості тепла і світла. Цвітіння відбувається протягом березня – квітня. Для підвищення врожайності рекомендовано висаджувати на ділянці декілька різних сортів. Слід враховувати, що через ранній початок цвітіння, кількість комах-запилювачів невисока.


Терміни дозрівання плодів персика залежать від особливостей сорту та місцевості:
•    ранньостиглі сорти плодоносять з початку липня до серпня;
•    середньостиглі дають плоди від початку серпня до вересня;
•    пізньостиглі радують врожаєм восени: у вересні, на початку жовтня.

Як обрати потрібний сорт?

   Досить важливо підібрати саджанці персика так, щоб період плодоношення тривав якомога довше. Вибираючи ранньостиглі сорти, краще орієнтуватися на рослини, що мають невисоку розлогу крону. За такими деревами легше доглядати та збирати врожай. Представниками такої групи є саджанці персика Київський ранній.
   Сорти середнього строку дозрівання дають велику врожайність, стійкі до холодних температур. Якщо купити саджанці персика Редхейвен, за декілька років можна збирати до 100 кг врожаю. 
Персики, для яких характерне пізнє дозрівання починають плодоносити з п’ятого року життя. Такі дерева здатні переносити морози до -28 градусів, давати велетенські плоди вагою до 300 г.

Чим корисні плоди персика?

   Персик багатий на органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна) та мінеральні солі (залізо, калій, селен, магній, марганець, мідь). Містить вітаміни групи В, С, Е, К, РР та каротин.
   Плоди поєднують у собі високі смакові характеристики та багатий хімічний склад, тому є широко розповсюдженою плодовою культурою.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner