Продавець Розсадник саджанців "Мар'янівка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
719 відгуків
+380 (96) 852-69-01
+380 (98) 337-92-28
м.Тернопіль, с.Мар'янівка, Україна
Кошик
Саджанці Яблунь, Груш, Слив та Черешень, Продаєм Кущі Смородини та Аґрусу. Розсадник с.Мар'янівка

Годжі

   

ГалереяСписок

   Ягоди годжі також відомі як Lycium barbarum, які є рідною для Азії, і люди вже більше 2000 років вживають цей яскраво-кольоровий плід як лікарську траву та харчову добавку. 

   Ягоди годжі часто називають суперпродуктом, оскільки містять хімічні сполуки, які називаються фітохімічними речовинами, які виробляються рослинами. Фітохімічні речовини у ягодах  включають полісахариди, бета-каротин та зеаксантин.

- Полісахариди є основною характеристикою ягоди годжі. Вони є важливим джерелом харчових волокон.

- Бета-каротин відповідає за пігмент оранжево-червоного кольору в ягодах. Бета-каротин життєво необхідний для здоров'я очей, здоров'я кісток, шкіри та розвитку клітин. Кількість бета-каротину в ягодах є однією з найвищих з усіх їстівних рослин.

- Зеаксантин відіграє вирішальну роль у підтримці імунної системи. Багато дослідників вважають, що зеаксантин може запобігти дегенерацію макули, прогресуюче порушення зору, яке виникає при погіршенні центральної частини сітківки або макули.

Ось 6 можливих переваг ягід годжі з науковими доказами:

1. Захищає очі.
Вважається, що ягоди годжі захищають від вікових захворювань очей. Також м
ожуть допомогти зору, оскільки містять високий вміст здорових антиоксидантів, особливо зеаксантину. Ті ж антиоксиданти також можуть зупинити шкоду від УФ-світла.
   Одне дослідження, повідомлене в журналі «Optometry and Vision Science» Американської академії оптики, виявило, що літні люди, які пили ягідний сік годжі протягом 90 днів, значно підвищили рівень зеаксантину та інших антиоксидантів.

   Друге дослідження, повідомлене в журналі Drug Design, Development and Therapy, показує, що ягоди годжі захищають сітківку від гангліозних клітин, що відповідають за глаукому, стан, який може призвести до втрати зору.

2. Забезпечує підтримку імунної системи
Ягоди годжі містять здорові антиоксиданти, відомі своїми імуностимулюючими якостями та здатністю боротися зі шкідливими вільними радикалами та запаленнями.

   Ягоди годжі містять велику кількість вітамінів А і С, як і інші ягоди, включаючи чорницю та малину. Вітаміни А і С життєво необхідні для побудови імунітету та профілактики захворювань, починаючи від звичайної застуди до раку.


3. Захищає від раку
Високий рівень антиоксидантів, включаючи вітамін С, зеаксантин та каротиноїди, є відповідальними за боротьбу з раковими клітинами. Антиоксиданти уповільнюють ріст пухлини, зменшують запалення та допомагають виводити шкідливі речовини з організму.


4. Сприяє здоровій шкірі
Ягоди годжі містять бета-каротин, який є важливою фітохімікою рослини
 - інгредієнт, який використовується в кремах для шкіри для:

- покращення здоров'я шкіри;
- зменшення подразнення шкіри;
- керування впливом старіння.


5. Стабілізує цукор у крові
Ягоди можуть бути корисними для контролю викиду цукру в кров. Дослідження 2015 року показують, що ягоди годжі балансують рівень інсуліну та глюкози в крові.


6. Запобігає ураження печінки
Ягоди використовували для лікування захворювань печінки в традиційній китайській медицині. Дослідження клітин раку печінки людини також виявили, що ягода годжі може гальмувати ріст пухлини.

                              Додавання в раціон ягід годжі
Люди можуть придбати ягоди у більшості магазинів здорової їжі та на азіатських чи європейських ринках.

Вони можуть легко додавати свіжі та сухі ягоди до:

- коктейлів;
- вівсянки;
- йогурту;
- салатів;
- випічки;
- десертів;
- солодких соусів.

Ягоди годжі доступні у свіжому або сушеному вигляді, у сумішах або у вигляді соку. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner