Яблуко, яке своїм смаком здивувало весь світ та дивує до сьогодні!
Канзі - це яблуко якості та вишуканого смаку для гурманів. Спробувавши, смак якого Ви не забудете ніколи! Важко передати словами, але ми спробуємо - солодке, з приємною кислинкою, яке додає довершеності, неймовірно соковите та хрустке. Якщо Ви коли-небудь коштували яблука Гала або Бребурн, то Канзі їх перевершує.
Kanzi – це не просто яблуко, це яблуко надзвичайно високої якості. Розкішний вигляд плоду, який манить своєю красою. Жовто-зелені з червоно-малиновим рум'янцем ( залежить від регіону посадки). Стане чудовою прикрасою саду та улюбленим яблуком Вашої сім'ї.
Цікаві факти
-
Яблуко 21 століття;
-
Kanzi® входить у трійку найбільших світових брендів яблук;
-
Яблуко, яке виграє конкуренцію на полицях супермаркету серед інших сортів;
-
Зберігається до літа та стійке до хвороб;
-
Знахідка для кулінарії.
Відгуки покупців зі всього світу, які коштували Канзі
Лорен, Нью-Джерсі, США
«Мені дуже сподобалося це хрустке та соковите яблуко. Ідеально збалансований рівень цукристості та кислоти і дуже ароматне. Моя оцінка 10/10! Рекомендую своїм друзям, колегам по роботі та усім поціновувачам яблук.»
Джулія, штат Огайо, США
«Вперше коли я спробувала яблуко Канзі: "Сиджу, жую та переглядаю телефон, і в один момент розумію яке воно смачне!" Для мене, це був один із найкращих смаків зі сотні яблук, які я пробувала коли-небудь. Тепер обов'язково буду купляти знову і знову.»
Джонні, Флорида, США
«Я ніколи не був з тих, хто регулярно їв яблука, але Канзі змінило моє враження про яблука!! В міру солодке та дуже соковите. Я сподіваюся що мій магазин надалі буде їх привозити. Я живу в південно-західній частині Флориди, тому ми майже вживаємо те, що можемо отримати, коли йдеться мова про «не цитрусові» фрукти !»
А тепер про найсмачніше...
Яблука Kanzi® - ідеальний вибір для вашої кухні та приготування їжі через їх ідеально збалансований солодко-кислий смак та хрустку текстуру.
Немає меж, якщо мова йде про використання яблук як смачного інгрідієнта майже в будь-якій страві. Тож експерементуйте — можливо Ви знайдете нові улюблені страви і принаймні розширите свій репертуар як шеф-кухар!
Будучи настільки смачними, вони роблять ідеальну здорову закуску. Ви можете додавати їх у салати та сирні дошки, де вони добре поєднуються з білими вершковими сирами, горгонзолою, волоськими горіхами або мигдалем. Яблуко ідеально підходить до гострої закуски, як і до свіжих салатів, солодких джемів та освіжаючих напоїв.
Рецепти
Торт з яблуками KANZI
ІНГРЕДІЄНТИ
2 яблука
50 грам вершкового масла
1 ч. л кориці
2 ст. л коричневого цукру
150 грам листкового тіста
ванільне морозиво
Вказівки щодо приготування
1. Яблука нарізати кружечками.
2. На чавунній сковороді розігрійте масло, цукор і корицю.
3. Розкладіть скибочки яблук по колу на сковорідку.
4. Дайте яблукові обсмажитися приблизно 5 хв. Не помішувати!
5. Потім накрийте яблука листковим тістом і поставте сковороду на плиту (або в попередньо розігріту духовку (180 ° C)).
6. Приблизно через 10 хвилин листкове тісто матиме приємний золотисто-коричневий колір і Ви зможете вийняти його з духовки.
7. Накрийте тарілкою та переверніть.
8. Подавайте з великою ложкою ванільного морозива.
Порада:
1. Після обсмажування яблук Ви можете перекласти їх у скляний посуд та запікати у духовці.
2. Накрийте листковим тістом і поставте блюдо в духовку.
3. Обов’язково покладіть обсмажену сторону яблучних скибочок на нижню частину скляної посуди, тому що Ви будете перекидати торт на блюдо після випікання.
4. Час приготування: приблизно 1 година.
Салат з яблуками Канзі та копченою фореллю
ІНГРЕДІЄНТИ
2 скибочки хліба
30 г вершкового масла
5 ягід ялівцю
4 ст.л яблучного оцту
4 ст. л яблучного соку
1 ч. л гірчиці
2 ч. л хрону (з баночки)
Сіль і перець
6 ст. л олії
400 г вареного червоного буряка (очищеного від шкірки)
2 цибулини
125 г салатної суміші
1 велике яблуко Kanzi (приблизно 220 г)
200 г копченого філе форелі
Вказівки щодо приготування
1.Наріжте хліб невеликими кубиками. Натріть вершкове масло на сковороді, крупно подрібніть ягоди ялівцю в ступці і обсмажте їх 2-5 хв на сковороді. Додайте хліб і обсмажте до золотисто-коричневого кольору, періодично помішуючи. Вийміть грінки і дайте їм охолонути.
2. Збийте разом оцет, сік, гірчицю, хрін, сіль, перець, олію. Буряк наріжте кубиками по 1 см. Змішайте цибулю з половиною буряка, додайте сіль і перець. Вимийте листя салату та висушіть його.. Змішайте салат з рештою буряка.
3. Вимийте яблуко і промокніть серветкою. Розріжте його на чверті і видаліть насіння. Поріжте четвертинки по довжині на тонкі слайси та змішайте з червоним буряком.
4. Подайте салат на 4 тарілки. Розкладіть зверху яблучну та бурякову суміш. Наріжте філе форелі шматочками і розподіліть їх на тарілки. Посипте ягодами ялівцю та грінками.
Освіжаючий фреш з яблуками Канзі
ІНГРЕДІЄНТИ
2 яблука
3 ст. л коричневого цукру
1 стакан подрібненого льоду
200 мл зеленого чаю
свіжа м'ята
2 дольки апельсини
Спосіб приготування
1.Наріжте яблука кубиками та розділіть на дві склянки.
2.Збийте в блендері лайм, цукор, лід і чай.
3.Розлийте суміш в стакани та прикрасьте м'ятою, апельсином.