Продавець Розсадник саджанців "Мар'янівка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
694 відгуків
+380 (96) 852-69-01
+380 (98) 337-92-28
м.Тернопіль, с.Мар'янівка, Україна
Кошик
Саджанці Яблунь, Груш, Слив та Черешень, Продаєм Кущі Смородини та Аґрусу. Розсадник с.Мар'янівка

Яблуко, яке своїм смаком здивувало весь світ та дивує до сьогодні!

Яблуко, яке своїм смаком здивувало весь світ та дивує до сьогодні!

   Канзі - це яблуко якості та вишуканого смаку для гурманів. Спробувавши, смак якого Ви не забудете ніколи! Важко передати словами, але ми спробуємо - солодке, з приємною кислинкою, яке додає довершеності, неймовірно соковите та хрустке. Якщо Ви коли-небудь коштували яблука Гала або Бребурн, то Канзі їх перевершує.

   Kanzi – це не просто яблуко, це яблуко надзвичайно високої якості. Розкішний вигляд плоду, який манить своєю красою.  Жовто-зелені з червоно-малиновим рум'янцем ( залежить від регіону посадки). Стане чудовою прикрасою саду та улюбленим яблуком Вашої сім'ї.

 

 

 

Цікаві факти

  • Яблуко 21 століття;

  • Kanzi® входить у трійку найбільших світових брендів яблук;

  • Яблуко, яке виграє конкуренцію на полицях супермаркету серед інших сортів;

  • Зберігається до літа та стійке до хвороб;

  • Знахідка для кулінарії.

 

Відгуки покупців зі всього світу, які коштували Канзі

 

Лорен, Нью-Джерсі, США

«Мені дуже сподобалося це хрустке та соковите яблуко. Ідеально збалансований рівень цукристості та кислоти і дуже ароматне. Моя оцінка 10/10! Рекомендую своїм друзям, колегам по роботі та усім  поціновувачам яблук.»

 

Джулія, штат Огайо, США

«Вперше коли я спробувала яблуко Канзі: "Сиджу, жую та переглядаю телефон, і в один момент розумію яке воно смачне!" Для мене, це був один із найкращих смаків зі сотні яблук, які я пробувала коли-небудь. Тепер обов'язково буду купляти знову і знову.»

 

Джонні, Флорида, США

«Я ніколи не був з тих, хто регулярно їв яблука, але Канзі змінило моє враження про яблука!! В міру солодке та дуже соковите. Я сподіваюся що мій магазин надалі буде їх привозити. Я живу в південно-західній частині Флориди, тому ми майже вживаємо те, що можемо отримати, коли йдеться мова про «не цитрусові» фрукти !»

 


 

 

А тепер про найсмачніше...

 

   Яблука Kanzi® - ідеальний вибір для вашої кухні та приготування їжі через їх ідеально збалансований солодко-кислий смак та хрустку текстуру.

   Немає меж, якщо мова йде про використання яблук як смачного інгрідієнта майже в будь-якій страві. Тож експерементуйте — можливо Ви знайдете нові улюблені страви і принаймні розширите свій репертуар як шеф-кухар!

   Будучи настільки смачними, вони роблять ідеальну здорову закуску. Ви можете додавати їх у салати та сирні дошки, де вони добре поєднуються з білими вершковими сирами, горгонзолою, волоськими горіхами або мигдалем. Яблуко ідеально підходить до гострої закуски, як і до свіжих салатів, солодких джемів та освіжаючих напоїв.

 

Рецепти

Торт з яблуками KANZI

 


 


 


ІНГРЕДІЄНТИ
2 яблука
50 грам вершкового масла
1 ч. л кориці
2 ст. л коричневого цукру
150 грам листкового тіста
ванільне морозиво

Вказівки щодо приготування

1. Яблука нарізати кружечками.
2. На чавунній сковороді розігрійте масло, цукор і корицю.
3. Розкладіть скибочки яблук по колу на сковорідку.
4. Дайте яблукові обсмажитися приблизно 5 хв. Не помішувати!
5. Потім накрийте яблука листковим тістом і поставте сковороду на плиту (або в попередньо розігріту духовку (180 ° C)).
6. Приблизно через 10 хвилин листкове тісто матиме приємний золотисто-коричневий колір і Ви зможете вийняти його з духовки.
7. Накрийте тарілкою та переверніть.
8. Подавайте з великою ложкою ванільного морозива.

Порада:

1. Після обсмажування яблук Ви можете перекласти їх у скляний посуд та запікати у духовці.
2. Накрийте листковим тістом і поставте блюдо в духовку.
3. Обов’язково покладіть обсмажену сторону яблучних скибочок на нижню частину скляної посуди, тому що Ви будете перекидати торт на блюдо після випікання.
4. Час приготування: приблизно 1 година.


 

Салат з яблуками Канзі та копченою фореллю

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
2 скибочки хліба
30 г вершкового масла
5 ягід ялівцю
4 ст.л яблучного оцту
4 ст. л яблучного соку
1 ч. л гірчиці
2 ч. л хрону (з баночки)
Сіль і перець
6 ст. л олії
400 г вареного червоного буряка (очищеного від шкірки)
2 цибулини
125 г салатної суміші
1 велике яблуко Kanzi (приблизно 220 г)
200 г копченого філе форелі

Вказівки щодо приготування

1.Наріжте хліб невеликими кубиками. Натріть вершкове масло на сковороді, крупно подрібніть ягоди ялівцю в ступці і обсмажте їх 2-5 хв на сковороді. Додайте хліб і обсмажте до золотисто-коричневого кольору, періодично помішуючи. Вийміть грінки і дайте їм охолонути.
2. Збийте разом оцет, сік, гірчицю, хрін, сіль, перець, олію. Буряк наріжте кубиками по 1 см. Змішайте цибулю з половиною буряка, додайте сіль і перець. Вимийте листя салату та висушіть його.. Змішайте салат з рештою буряка.
3. Вимийте яблуко і промокніть серветкою. Розріжте його на чверті і видаліть насіння. Поріжте четвертинки по довжині на тонкі слайси та змішайте з червоним буряком.
4. Подайте салат на 4 тарілки. Розкладіть зверху яблучну та бурякову суміш. Наріжте філе форелі шматочками і розподіліть їх на тарілки.
 Посипте ягодами ялівцю та грінками.

 

Освіжаючий фреш з яблуками Канзі

 

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
2 яблука
3 ст. л коричневого цукру
1 стакан подрібненого льоду
200 мл зеленого чаю
свіжа м'ята
2 дольки апельсини

Спосіб приготування
1.Наріжте яблука кубиками та розділіть на дві склянки.
2.Збийте в блендері лайм, цукор, лід і чай.
3.Розлийте суміш в стакани та прикрасьте м'ятою, апельсином.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner