- Зимовий сорт яблук Мутсу: виведений в Японії, в результаті схрещування сортів Індо і Голден Делішес.
- Максимальна висота дерева: складає 3,5-4 м.
- Крона: широка, густа, круглої форми.
- Вступає у плодоношення: на 3-4 рік, високоврожайний до 100 кг з дерева.
- Морозостійкість: висока до -34.
- Стійкість до хвороб: середня стійкість до грибкових захворювань.
- Плоди: формуються вагою 160-220 г. Основне забарвлення шкірки – зелено-жовте, підшкірні цятки дрібні, білі. М’якоть плоду світло-кремова, хрумка, щільна середньозерниста, соковита, гармонійного кисло-солодкого смаку, з ніжним ароматом. Дегустаційна оцінка - 4,7 б.
- Збір яблук: І-декада жовтня. Зберігаються в холодильнику до травня місяця.
Основними перевагами Mutsu є – висока урожайність (з дорослого дерева до 100 кг), хороші смакові якості, відмінний товарний вигляд та висока транспортабельність. Плоди універсального призначення дуже смачні у свіжому вигляді, ідеально підходять для виготовлення соків, варення, запікання та сушки. Один із найсмачніших гіпоалергених сортів, також лікує порушення обмінних процесів організму.
Доставка саджанців яблуні Мутсу (Mutsu, Муцу) по Україні!
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Яблуня |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Сорт/Гібрид | Мутса (Mutsu, Муцу) |
Колір плоду | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 100 ₴