Яблука Амброзія набувають популярності в усьому світі! У 1990-х роках випадковий саджанець був виявлений у саду Вілфріда та Саллі Меннелл у Коустоні, Британська Колумбія, Канада, і швидко став загальнонаціональним фаворитом.
· Максимальна висота дерева складає 2,5-3,5 метри, відноситься до групи середньорослих. Підщепа 54-118.
· Крона розлога, широка, з добре розвиненими гілками.
· Вступає у плодоношення на 2-3 рік, врожайність висока, стабільна щороку.
· Морозостійкість висока.
· Стійкість до хвороб середня.
· Плоди середньою масою 180-250 г, мають круглу або конічну форму, злегка звужуються до основи. Шкірка яблука глянцева з легким шаром воску, тонка, гладка і ніжна. Яблука мають яскравий блідо-жовтий основний колір і вкриті оранжево-червоним або червоно-рожевим рум’янцем з декількома слабкими чечевичками. М’якоть жовто-кремового кольору дрібнозерниста, щільна та хрустка. Аромат фруктовий. Смак медовий з нотками груші, квітів і меду диких квітів.
· Збір яблук І -декада жовтня.
· Термін зберігання у холодильнику до 8 місяців.
· Запилювачі Гала, Голден Делішес, Гренні Смітт, Пірос, Муцу, Пінова. Диплоїдний сорт є хорошим запилювачем для інших сортів. Цвітіння у середні терміни.
Яблуко Ambrosia у повній стиглості має квіткові ноти, схожі на квітковий мед. У цих яблуках надзвичайно мало кислоти. Ідеальні для свіжого споживання завдяки своєму солодкому смаку, але також підходять для приготування соків, пюре, джемів та випічки.
Доставка саджанців яблуні Амброзія по Україні!
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Яблуня |
Тип продукції | Саджанці |
Сорт/Гібрид | Амброзія (Ambrosia) |
Група стиглості | Пізньостигла |
Маса плоду | 250 г |
Колір плоду | Жовтий |
Життєва форма | Плодові дерева |
- Ціна: 100 ₴