- Сорт – Володимирський (Volodymyrs'kyi, Владимирский)
- Висота куща – 2,5 м
- Крона - пірамідна, широка
- Колір ягоди – насичено-червоний
- Форма ягоди – овально-циліндрична
- Вага ягоди – 7-9,5 г
- Смак – кисло-солодкий
- Урожайність з куща – 50-70 кг
- Термін дозрівання – ІІ-ІІІ декада серпня
- Транспортабельність - висока
Вже всім відомі лікувальні властивості кизилу і його багатий вітамінний склад. Дерен справжній споживають при проблемах з шлунково-кишковими розладами, також рекомендовано людям з цукровим діабетом або схильністю до нього.
Кизил Володимирський відзначається крупними плодами і хорошими смаковими якостями. На початку достигання забарвлення ягоди насиченого червоного кольору, при достиганні - темно-червоного кольору, м'якоть дуже соковита, щільна. Важливою перевагою є те, що плоди кизилу не обсипаються. Ягоди споживають у свіжому вигляді, висушені плоди використовують, як приправу до м'ясних і рибних страв.
Дерен також використовують для переробки на: соки, сиропи, компоти, вина, наливки, варення, джемів, та ін. Кизил Володимирський не вибагливий у догляді, характеризується високою посухостійкістю, морозостійкістю, та стійкістю до захворювань.
Доставка саджанців кизилу Володимирський по Україні!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Кизил |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Колір плоду | Червоний |
- Ціна: 200 ₴